Festival Keltská noc se po dvouleté pauze vrací do Plumlova! A proto jsme si pro vás připravili velkou soutěž, aby si i vybraní z vás mohli užít festivalu a jeho nezaměnitelné atmosféry. Hned deset z vás může v PROSTĚJOVSKÉM Večerníku vyhrát vstupenku a dárkové předměty jako například tričko, kšiltovku či placku s keltskou tematikou! A nyní pro vás máme předposlední z pěti soutěžních týdnů, v němž se dostane opět na dva šťastlivce vylosované ze správných odpovědí.

V minulém vydání jsme se ptali, co bude hlavním bodem programu čtvrteční akce. Správná odpověď byla A) workshop irských tanců. A jelikož se 27. června jednalo o dvojčíslo Večerníku, vylosováno bylo hned kvarteto soutěžících, kteří se mohou těšit na jednu vstupenku: Libuše DVOŘÁKOVÁ, Prostějov; Iveta KULÍŠKOVÁ, Halenkovice; Petra ŠIMÍČKOVÁ, Olomouc; Anna TITZOVÁ, Otaslavice.

ČTVRTÁ OTÁZKA VELKÉ SOUTĚŽE ZNÍ:

NA FESTIVALU SI MŮŽETE POŘÍDIT LIMITOVANOU EDICI TRIČEK A DALŠÍCH PŘEDMĚTŮ S LOGEM KELTSKÉ NOCI. KAŽDÝ ROK JE VE ZNAKU JINÉ ZVÍŘE. KTERÉ TO BUDE LETOS?
A) had
B) sova
C) vlk

Nápověda: správnou odpověď naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.keltska-noc.cz

Své odpovědi zasílejte prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „KELTSKÁ NOC“. Zavolat svoji odpověď nám můžete také na známé telefonní číslo 582 333 433 či zaslat SMS zprávou na telefonní číslo 608 960 042, případně přijďte osobně do redakce na Vápenici 19.

Na odpovědi čekáme v redakci do čtvrtka 14. července do 12:00 hodin. Poslední soutěžní otázka bude zveřejněna v následujícím tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku společně se správnou odpovědí a jmény dalších dvou výherců.

Výhry si můžete vyzvednout v redakci PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v ulici Vápenice 19.