Policisté dálničního oddělení Kocourovec se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí k objasnění dopravní nehody.

Ve středu 5. října o čtvrt na deset dopoledne řidič nezjištěného vozidla (pravděpodobně bílé dodávky) jedoucí po dálnici D46 od obce Vyškov na Prostějov, v místě zúžení komunikace do jednoho jízdního pruhu u Prostějova poblíž 23. km způsobil dopravní nehodu a z místa ujel. Neznámý řidič narazil do dopravního značení se světelnou signalizací, ze kterého úlomky přeletěly přes středová svodidla a poškodily protijedoucí vozidlo zn. Subaru.    

V této souvislosti se obracíme na případné svědky, kteří by mohli mít poznatky k dopravní nehodě a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo či řidiče, aby se se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..