Zdraví je to nejvíc. A Je důležitější než krása či prestiž. Potvrdit to může i Natálie Kočařová. Jednadvacetileté dívce z Prostějova se podařilo s velkým přehledem probojovat do finále soutěže Miss ČR.

Přestože ji mnozí viděli jako novou vítězku, sama Natálie se rozhodla svoji účast ze zdravotních důvodů předčasně ukončit! Večerník zjistil proč.  

Prostějovanka Natálie Kočařová se do soutěže Miss ČR dostala víceméně šťastnou náhodou. Jako divokou kartu si ji totiž vybrala ředitelka soutěže Nikola Kokyová. Následně s přehledem vyhrála semifinálové kolo a postoupila mezi tucet nejlepších. Bylo jí přiděleno číslo 6. Na celostátním zpravodajském serveru se posléze rozběhlo hlasování, v němž oblíbená dívka získala druhý nejvyšší počet hlasů. Zároveň se zapojila do charitativního projektu Počítače pro děti, když předala techniku třem potřebným rodinám.

„Natálka je krásná, talentovaná, hodná a vzdělaná dívka, která je studentkou Experimentální biologie na Univerzitě Palackého v Olomouci. Určitě má světu co nabídnout. Je mi moc líto, že soutěž opouští, ale zdraví je na prvním místě. Doufám, že bude brzy v pořádku, a kdo ví, třeba se uvidíme v dalším ročníku soutěže,“ uvedla Nikola Kokyová, současná ředitelka a vítězka soutěže z roku 2019.

Pro Kočařovou, která se navzdory úspěchu v soutěžích Dívka roku či Miss ČR nikdy netajila tím, že upřednostňuje studium před světem modelingu, byla účast v soutěži nepochybně zajímavým zpestřením na její životní cestě. „Moc děkuji za podporu všem, kteří jí fandili,“ nechala se slyšet maminka Jitka. (mls)