Konce mezi partnery bývají mnohdy hodně hořké. A ten, který museli minulý týden řešit strážníci městské policie, byl navíc i velmi hlučný. Na rozchod od stolu i lože si totiž manželé v rozvodovém řízení vybrali nevhodnou dobu. Hádali se v bytě ve tři hodiny ráno!

„Strážníci ve středu 16. února před třetí hodinou ranní řešili partnerské neshody mezi jednatřicetiletou ženou a jejím mužem stejného věku. Pár se rozcházel a došlo mezi nimi k velice hlučné hádce. Manžel navíc balil svoje osobní věci, aby mohl z bytu odejít,“ potvrdil událost Petr Zapletal, vrchní inspektor Oddělení prevence Městské policie Prostějov.

Manželé v rozvodovém řízení dělali takový „virvál“, že si na ně stěžovali sousedé, kteří přivolali městskou policii. „Hlídka je oba poučila o dodržování nočního klidu a doporučila nechat stěhování na denní dobu. Manželé se strážníky spolupracovali a přislíbili, že se vypjatá situace mezi nimi již nebude opakovat. Za přítomnosti hlídky došlo ke zklidnění vypjaté atmosféry a smutný případ byl vyřešen domluvou,“ uzavřel zastupující mluvčí prostějovských strážníků.