Na minulost, ale ani budoucnost se nesmí zapomínat! Po pauze v předchozím vydání jsme tu opět s dalším dílem tolik oblíbeného seriálu monitorujícího dění nejen v nejvyšších patrech fotbalu, ale zejména ve výkonnostních a amatérských soutěžích. A Večerník neopomněl ve svém souhrnu ani na ženy s kopačkami na nohou a stranou nemůže zůstat ani mládežnická kopaná. To vše tradičně přináší servis FOTBAL EXTRA.

Jak známo, tentokrát se vše rozjelo mnohem dříve než obvykle a hodnotíme méně odehraných zápasů. Zatímco celkově snesl rok 2020 přídomek „divný“, v regionálním fotbale můžeme zajít ještě dál, asi to nejpřesnější označení bude „strašný“. Aby ne, jaro vůbec nezačalo a podzim skončil už po deseti odehraných kolech.

I v nedokončeném ročníku se toho ale událo mnoho zajímavého. A za tím nejzajímavějším jsme se ohlédli už v předcházejících devatenácti dílech. Ještě loni jsme se věnovali obecně podzimnímu dění a jeho předčasnému konci, následně se podívali na krajské soutěže, které vystřídala klání na úrovni OFS Prostějov. V letošním roce jsme z okresních bojů mužů souvisle přešli k ženám, které mají aktuálně na regionální úrovni už tři týmy.

V neposlední řadě pak došlo na mládež. Také jejím prologem se stal souhrn všech soutěží včetně průběžných tabulek, neboť i tyto kategorie trpí nedohranou podzimní částí a je velmi pravděpodobné, že další boje v sezóně 2020/2021 už nepřijdou.

Dnes přichází na řadu mládí prostějovského eskáčka, následně se budeme věnovat týmům ve strukturách Olomouckého KFS a v úplném závěru našeho seriálu se dostane na okresní soutěže mladších žáků a přípravek.

Pohodlně se tedy usaďte a počtěte si v dalším ohlédnutí za fotbalovým podzimem!

 

Jubilejní dvacátý díl seriálu FOTBAL EXTRA najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vyšel v pondělí 15. března