Tito muži a ženy často stojí v první linii. Nejen proti koronaviru. Řeší zločiny a chrání nás před různými individui, která ohrožují naše zdraví, majetek, nebo dokonce životy. Nyní hledají posily do svého týmu!

Každý den vám přinášíme informace o činnosti Policie České republiky. Zasahují u nehod, zločinu a pomáhají lidem v nesnázích. Práce mužů a žen zákona je nenahraditelná, i když je mnozí kritizují.

Nyní mají zájemci možnost odeslat své nacionále a kontakt na Krajská ředitelství Policie ČR. Prostějov spadá pod Olomouc. A právě v Prostějově policisté hledají kolegy do týmu dopravního inspektorátu, který má plné ruce práce s neukázněnými řidiči.

On-line formulář zájemci najdou na stránce https://nabor.policie.cz/. Dle personálního oddělení je čekací doba na odezvu maximálně 30 dní.

Dopravní policie se může chlubit velmi kvalitní výbavou. Ve svém vozovém parku má ani ne dva roky stará auta Škoda Superb. Tohle žihadlo dosáhne rychlosti 100 km/h za necelých 6 sekund. Maximální rychlost má 250 km/h. Pokud tedy hříšník nemá až příliš kvalitní a rychlé auto, tak nedostane sebemenší šanci. Navíc je laickým okem na ulici prakticky nerozpoznatelné.