Spousta atrakcí nejen pro děti, všeobecné zábavy i neopakovatelných zážitků. A k tomu pochopitelně dobrot v podobě rozmanitého občerstvení. To všem a bohatý program k tomu slibuje akce PRVNÍ MÁJ PRO CELOU RODINU, která se uskuteční - jak jinak - 1. května 2023. A všichni se sejdeme v Kolářových sadech, kde se budeme bavit pod taktovkou společnosti Atrakce Hořava a záštitou mládežnického hokejového oddílu SK Prostějov 1913 a nejčtenějšího regionálního periodika PROSTĚJOVSKÝ Večerník.

 

Tradiční místo v okolí hvězdárny měla každoročně pod palcem prvomájová událost v režii politické strany ČSSD, tentokrát však tomu bude poprvé po dlouhých rocích jinak. „Letos se jedná o nepolitickou akci, sociální demokracie v tom již není nikterak zainteresovaná. Jedná se o ryze rodinný den. Pro rodiče chystáme bohaté občerstvení, pro děti zase spoustu atrakcí a doprovodné akce,“ prozradil Večerníku Zdeněk Hořava, hlavní organizátor akce. A začal vypočítávat některá lákadla. „K dispozici budou nafukovací atrakce, virtuální realita společně se střelnicí, chybět nebude malování na obličej, dětské tetování či stánky s balónky nebo cukrovou vatou, ale bude toho mnohem víc.“

Součástí programu bude i představení aktivit mládežnického hokejového týmu SK Prostějov 1913. „Na akci bude připravena střelba na branku, možnost vyzkoušet si hokejovou výstroj a další aktivity,“ nastínila předsedkyně SK Prostějov 1913 Martina Marková. Příchozí si budou moci popovídat s trenéry mládeže, zjistit si něco více o dění v hokeji. „Na místě budou trenéři přípravky a mladších žáků. Vše bude orientované na nejmenší,“ dodala šéfka jediného mládežnického oddílu ve městě.

Se svojí nejen mediální podporou přispěchal i PROSTĚJOVSKÝ Večerník, nejčtenější regionální periodikum. „Jsme rádi, že prvomájová akce v Kolářových sadech nezaniká a našel se někdo, kdo udrží tradici. Už teď se moc těšíme, jak se potkáme nejen se svými čtenáři. Návštěvníci najdou v areálu stánek Večerníku, ve kterém si budou moci objednat mimořádně zvýhodněné předplatné, či podat řádkovou inzerci ZDARMA! Současně budeme mít k dispozici ukázkové výtisky, ale také archivní knihu s nultým vydáním a prvními čísly z roku 1997,“ přidal trošku do mlýna Petr Kozák, šéfredaktor Večerníku.

Akce začne 1. května ve 13.30 hodin, její konec je naplánován na 19 hodin. Za Atrakce Hořava zvou bratři Hořavové s podporou SK 1913 Prostějov a PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Přijďte se pobavit!

 

 

17 letak2