V nelehké době, kdy pro kouzelníka Tomasiana z Vrbátek není možnost vystupovat, si pro své příznivce připravil alespoň hodinový live stream na sociální síti Facebook za symbolickou stokorunu.

Včerejší večer od devatenácté hodiny tak mohli jeho fanoušci žasnout nad schopnostmi stále známějšího kouzelníka alespoň přes počítač. Kromě ukázek jeho umění nechyběla ani interakce s publikem na dálku, kde mohli někteří z diváků přímo zasáhnout do děje hodinového vystoupení.

K této produkci se Tomáš Juřík rozhodl především kvůli absenci vystoupení a interakci s diváky, která mu již opravdu scházela. O měsíc dříve udělal soukromou on-line show, a právě díky těmto pozitivním zkušenostem a ohlasům uskutečnil veřejnou show za symbolickou cenu 99 korun.

Celé specifické představení s ním absolvovala také jeho manželka a kouzelnice Květoslava Juřík Kellnerová známá pod jménem Kelly. První veřejné show talentovaného umělce se zúčastnilo pár set fanoušků a celá akce podle prvotních informací vyšla na výbornou. Je tak velmi pravděpodobné, že pokud se situace v brzké době nezlepší, mohou se fanoušci kouzelnického umění a iluzí těšit na pokračování.