V držovickém družstvu funguje od jeho začátků. Adéla Jetelová je základní stavební kámen obrany Držovic, avšak po odchodu hráček do Protivanova vyměnila několik postů. Dva duely dokonce odchytala v brance. Sama říká, že v letošní sezóně je vítězstvím už jen to, že se tým udržel a v kádru panuje velmi dobrá nálada, kterou ani veškeré okolnosti neovlivnily. I díky pozitivní náladě však věří, že se zase začne blýskat na lepší zítřky.

Pro podzimní část si tým Držovic stanovil úkol dostat především co nejméně branek. „Bylo to moc těžké, protože ti, kteří nás sledují, tak vědí, že fotbal začíná nabírat jistý směr a není lehké se vždycky sejít, i když můžete mít v družstvu hodně hráček. Řekla bych, že po čase, kdy se začalo blýskat na lepší časy, se nám ty, kterým jsme věřily a braly jsme je jako své vlastní, k nám otočily zády a totálně nám podkoply nohy. Takové podrazy jsou asi nejhorší, ale zase si myslím, že by nám to mohlo paradoxně pomoct a někam nás posunout,“ přiznala Adéla Jetelová.

Z pěti zápasů dokonce strávila dva v brance, jelikož po odchodu Langerové do Protivanova se nepodařilo zacelit díru v podobě nové brankářky. A kdo ví, možná ji tam diváci uvidí stále častěj... „Post brankářky po odchodu Langerové stále vyřešený nemáme. Takže jsme se tam docela střídaly. Ale já už si tam možná začínám i pomalu zvykat. (smích) Takže to možná dopadne tak, že už tam i zůstanu,“ přidala se smíchem opora defenzivy.

Kdo by čekal, že po neradostných výsledcích a těžkém podzimním průběhu bude na mužstvu ležet nějaká deka, pletl by se. Pozitivní atmosféru se snaží udržovat i nadále, protože vědí, že jinak by fotbal v Držovicích zanikl. „Dobrá nálada nás i přes nelichotivé výsledky určitě neopustila a myslím si, že dokud zde zůstane těch pár srdcařek, tak to ani jinak nebude. Stále je to pro nás především zábava, kolektiv máme dobrý,“ doplnila.

Před letošní sezónou odešla řada hráček ke konkurenci do Protivanova. Letos je tu zase dlouhá pauza způsobená pandemií, která by mohla znamenat další odliv. S tím však Adéla Jetelová nepočítá. „Odliv hráček určitě nečekám. Minimálně to nebude vinou covidu, ale rozhodně to může být skvělou výmluvou.“