Dlouholetý lékař volejbalistek VK Prostějov Pavel Navrátil bude pokračovat jak v realizačním týmu Hanaček, tak ve službách prvoligových fotbalistů Sigmy Olomouc, kde také pracuje.


„Po sezóně zakončené vítězstvím v Liberci následovala klubová rozlučka v Bohuňovicích, ze které jsem se musel bohužel omluvit kvůli své účasti na soustředění dívčí reprezentace U19. Každopádně vedení Sigmy zastoupené pány Minářem, Škerlem a Košařem mi poděkovalo i prodloužilo spolupráci na další léta,“ prozradil Navrátil.
Zmíněný tréninkový kemp mládežnických fotbalistek ČR proběhl od 8. do 13. června v Hluboké nad Vltavou, Češky v rámci něj přátelsky podlehly Rakousku 1:6 a 1:4. Zajímavostí je, že tento národní výběr vede jako hlavní kouč Pavlův syn Jan Navrátil, bývalý fotbalista. A členkou družstva byla z Prostějovska pocházející Terezie Ohlídalová, současná hráčka Slovácka.
„V Hluboké se mi hodily zkušenosti Covid manažera VK Prostějov, protože jsem zajišťoval i garantoval veškeré testování na koronavirus celému mančaftu. Z hlediště pravidelně sledovali naši přípravu známí domácí činovníci Jiří Kotrba a Karel Vácha. A už cestou na sraz, jenž byl v Praze na Strahově, jsme náhodou potkali trenéra boxerské mládeže BC DTJ Prostějov Martina Klíče. Sháněl doktora na soustředění a turnaj v Mikulově, já bohužel nemohl,“ pověděl Pavel Navrátil s úsměvem.