Angličtina pro děti HELEN DORON ENGLISH nadšeně přivítala zpět všechny svoje studenty a jako každý rok nechává otevřené dveře k zápisu na nový školní rok po celé září. Studenti tak mohou absolvovat ukázkovou hodinu zdarma a vybrat si jeden ze sedmnácti kurzů Helen Doron. Kurzy jsou specificky postavené na tělo pro každý věk dětí a dospívajících.

 

Zatímco děti se nejpřirozeněji učí prostřednictvím písniček a říkanek, které staví na schopnosti pamatovat si slova díky rytmu a melodii a opakovanému poslechu, kurzy pro teenagery se snaží hovořit jejich jazykem.

„Synovi je patnáct let a chodí do kurzů HDE od předškolního věku. Velkou motivací je pro něj získávání Cambridge certifikátů. V pubertě se samozřejmě mění jeho zájmy, ale u angličtiny zůstává. Na kurzech se mu líbí, že se mohl zapojit do anglického vysílání anebo se virtuálně setkat s kamarády z jiných zemí,“ uvedla Michaela, maminka jednoho ze studentů.

Univerzální výhodou pro všechny věkové skupiny je dostatek pozornosti od lektorů díky vyučování v malých skupinách. Pokroky ostatních studenty motivují k soutěživosti i spolupráci. Pozitivní posilování a reálná šance na ocenění a úspěch v každé hodině jsou stejně důležité jak pro děti, tak pro posilování sebevědomí teenagerů.

Angličtina Helen Doron není a nikdy nebyla jen výukou angličtiny! Pro děti je to ideální vzdělávání, které kombinuje pohybovou, výtvarnou, jazykovou a hudební aktivitu. Pro teenagery je to životní styl a cesta k úspěšné budoucnosti. V minulém akademickém roce získala Angličtina Helen Doron již potřetí prestižní světové ocenění jako nejlepší společnost poskytující vzdělávání pro studenty a také za svůj mentorship (podpora učitelů) a je světovou jedničkou ve výuce angličtiny jako druhého jazyka.

Registrace na zápis na nový školní rok a ukázkové hodiny Angličtiny Helen Doron Prostějov probíhá v Learning Centru Angličtiny na Žižkově náměstí 11 po celé září. Zájemci mohou volat na tel. 604 792 446 manažerce centra Daně Šlézarové nebo e-mailovat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

35 doron1