Se začátkem dubna otevřeli brány také v autokempu Žralok. Jak již Večerník informoval, letošní sezónu zahajují podobně jako tu loňskou, tedy bez možnosti ubytování. Proti nadále stojí nařízení vlády, 1. dubna tak otevřeli alespoň bufetové okénko. To je ale ke spokojenosti málo.

„Hlavně doufáme, že sezóna proběhne. Dneska nevíme, jak to všechno bude, co nám covidová doba přinese. Teď se chystáme na to, abychom vůbec mohli otevřít. To je pro nás prioritní,“ konstatuje místostarosta města Martin Hyndrich.

Nyní v autokempu nabízí kromě občerstvení ve dvou bufetech také doplňkové služby. Už dva roky je možné si zde například zapůjčit terénní kola či koloběžky. Další jsou pak nové. „Novinky máme. Zatím ale kvůli koronavirové situaci nemůžeme nic, máme jen provoz v okénku. Letos jsme ale dokončili část odkanalizování, mezi chatkami je kompletně napojená voda. Máme nově pro děti připravená autíčka, aby si mohly zajezdit,“ prozradil Hyndrich.

V kempu se rovněž mohou pochlubit tím, že v blízké budoucnosti přichystají velké hřiště pro děti. V té vzdálenější mají v plánu opravit některé chatky.