Jak jistě víte již z minulých čísel, máte jako čtenáři PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v těchto dnech jedinečnou šanci, jak ušetřit své těžce vydělané penízky. Není už žádné tajemství, že také nejčtenější periodikum v regionu bude od Nového roku nuceno zdražit. A předesíláme, že celkem výrazně. Nedá se totiž nic dělat, papír a služby tiskárny budou dražší, na což musíme, byť neradi, ale logicky reagovat právě tímto nepopulárním opatřením. Těšit se ovšem můžete na avizovaný „NOVÝ Večerník“, který vám od jara 2022 přinese řadu překvapení a také dárků. Navíc, kdo si objedná předplatné, nemusí vůbec žádné zdražování řešit. Naopak může mít noviny pouze za necelou dvacetikorunu, a to rovnou doma ve schránce!

 

Ano, přesně takovou nabídku PROSTĚJOVSKÝ Večerník má již několik týdnů v oběhu, čímž chceme ocenit své nejvěrnější čtenáře i ty, co se k nim chtějí přidat. Zájem o celoroční předplatné na rok 2022 je velký, což nás velice těší a za projeveno důvěru v těžkých časech děkujeme.

Navíc, kdo z vás ještě nemá pro své blízké ten originální dárek, náš poukaz s předplatným je tím nejideálnějším řešením! Nadělíte budoucnost a ještě ušetříte!

Co je potřeba udělat? Je to naprosto jednoduché. Stačí zajít do redakce Večerníku na Vápenici číslo 19 v Prostějově a předplatné si objednat a zaplatit. Obdržíte dárkový poukaz, který se bude pod vánočním smrčkem či jedličkou vyjímat.  Ovšem pozor, po objednání předplatného neodejdete z naší redakce pouze s poukazem. Čekají vás dárky v podobě ubrusů, prostírání na stůl, doplňky stravy pro vaše zdraví, knížky pro dlouhé zimní večery, antibakteriální mýdla a ubrousky pro čisté ruce. Stačí si jen vybrat!

Tak řekněte, nestojí to všechno za to? Stačí pouze pár minut vašeho času a objednat si předplatné nejčtenějšího periodika v regionu. A pokud se vám nechce vyřídit si předplatné osobně, můžete využít e-mailovou adresu Večerníku nebo jeho internetové stránky www.vecernikpv.cz, na kterých naleznete potřebný formulář k vyplnění.

Neváhejte, předplatným: za 1. ušetříte spoustu peněz, za 2. potěšíte své blízké, za 3.  získáte krásné dárky!   

2021 50 strana 21