Zatímco brankář eskáčka Filip Mucha i forvard Filip Žák na jaře další minuty v dresu Prostějova nepřidají, u Vasila Kušeje, o kterého měl před startem letošní sezóny eminentní zájem kouč Jarošík a na Hanou jej přivedl, zatím zůstává. Zcela rozhodnuto o tomto kroku však není, podle slov hráče to ale nyní vypadá jako nejpravděpodobnější varianta.

Kontakt s lodivodem Teplic hráč potvrdil, nešlo však o žádnou konkrétní nabídku. „Co se týče vedení klubu, tak tam jsem nebyl v kontaktu já ani můj agent. Mluvil jsem pouze s trenérem Jarošíkem, kde jsme současnou situaci řešili. Bavili jsme se korektně o tom, jak to nyní vypadá, a pan Jarošík mi říkal, co přesně by se muselo stát, abychom se o přestupu bavili konkrétněji,“ prozradil křídelník těsně před Vánoci.

Situace se však ještě může změnit a působiště by nakonec přeci jen mohl změnit. Jako pravděpodobnější variantu ale vidí hráč v setrvání v Prostějově. „Necháváme tomu čas do 6. ledna, kdyby se situace změnila, tak by to bylo na zvážení. V současné chvíli to ale vypadá, že bych měl i jarní část strávit v Prostějově. Raději ale nechci předbíhat, nicméně je to nejpravděpodobnější. Jsem tu spokojený, takže by to pro mě neznamenalo ani zklamání, že angažmá v lize nevyšlo,“ doplnil Kušej.

Kromě křídelníka eskáčka jsme se pokoušeli spojit i s koučem Teplic Jiřím Jarošíkem, který sezónu začal v Prostějově. Během čtvrtečního dne ale nebyl k zastižení.