Poslední týden před startem sezóny proběhl v Dobromilicích tradiční turnaj pro čtyři celky. V letošním roce byla sestava stejná jako v předešlém ročníku a na trávníku se kromě domácího výběru představily Otaslavice, Nezamyslice a Hoštice-Heroltice. Semifinálové souboje probíhaly už od pravého poledne a závěr turnaje se konal až po osmnácté hodině. Ani silnější déšť turnaj nezrušil, ale muselo se kvůli němu přeci jen několikrát zastavit. Kromě čtyř zápasů se také slavilo jedno významné jubileum, které se týkalo bývalého hráče Dobromilic a dnes sudího Ivo Antoníčka, jenž na začátku roku oslavil 60. narozeniny.

První utkání letošního turnaje obstaral domácí celek, který se postavil Otaslavicím. Ve vyrovnaném utkání se vedení dvakrát otočilo a duel nakonec skončil zaslouženou remízou. O vítězi tak musely rozhodnout penalty, které lépe zvládly „Metle“ a zajistily si tak finálový souboj.

Druhé semifinále patřilo Nezamyslicím, kde si svěřenci kouče Marka Pavelky dokázali poradit s Hošticemi-Herolticemi z Vyškovského okresu poměrem 4:2 a mohli si tak jít odpočinout před finálovým soubojem. To Hoštice čekal krátce nato duel proti domácímu výběru.

Zápas o třetí místo byl odehrán pro fanoušky, kde ani jeden z celků příliš nebránil a na promočeném hřišti padala řada branek. Už po prvním poločase bylo skóre 6:3 pro domácí a ve druhé půli z brankových hodů příliš hráči nepolevili. Přestávka byla sice o něco delší, protože déšť během poločasu hodně zesílil. Utkání nakonec domácí vyhráli poměrem 9:5.

Před finálovým soubojem došlo na slavnostní předání dárkového koše a dalších pochutin pro Ivo Antoníčka. Ten své nejlepší fotbalové roky spojil právě s Dobromilicemi a dál pokračuje jako arbitr. Na začátku roku oslavil šedesáté narozeniny, na které v jeho bývalém klubu nezapomněli.

Pak už se šlo na finále, které nabídlo zcela jednoznačnou záležitost. Otaslavice se po prvním zápase zvedly ke zcela odlišnému výkonu a Nezamyslicím nedaly žádnou šanci. Postupně přidávaly další branky a konečný stav 8:2 hovořil za vše. Čtveřice celků ale odcházela ve spokojeném duchu a ukončila tak přípravné období.