(Dlouho dopředu avizovaný Bezsoucitu fest se měl konat v sobotu 30. září v podvečer jako závěrečná akce sezóny. Kdo pečlivě nesledoval facebookové stránky kempu Žralok, byl zklamán. Místo tří kapel vystoupila jediná. Zbývajícím dvěma bylo údajně ze strany správce kempu vystoupení zrušeno.

„Šli jsme hlavně na Bezsoucitu, došli chvíli po páté a u brány nám řekli, že hrát bude jen ATD, a to od 18 hodin. Že zbývající dvě kapely vystoupení zrušily. Tak jsme se otočili a šli zase domů,“ posteskl si Večerníku jeden ze zklamaných posluchačů.

Na facebookových profilech se vzápětí rozjela přestřelka mezi Markem Otrubou ze Spolku Plumlovských nadšenců a samotnou kapelou. Zatímco ta byla obviněna, že odřekla účast, muzikanti kontrovali prohlášením, že jim bylo ze strany správce kempu oznámeno v sobotu v poledne zrušení vystoupení. „Je otázka na něj, proč to bylo telefonicky oznámeno jen Motörhead revival CZ a nám a proč nakonec ponechal ATD, my opravdu pracujeme s informací, kterou nám pan Piňos dal po telefonu. Možná jste to mohli vykomunikovat lépe spolu a pak nám říct finální rozhodnutí,“ dodali posmutněle muzikanti, kteří chtěli pobavit nejen sebe, ale i své příznivce.