Poslední listopadovou sobotu proběhl v čechovické sokolovně už XVIII. ročník Memoriálu Františka Nesvadbíka 2023 v zápase řecko-římským i volným stylem. Tradiční mezinárodní turnaj uspořádal zápasnický oddíl TJ Sokol Čechovice.

„Zúčastnilo se 106 závodníků z České republiky a Slovenska, mezi nimi řada našich mladých talentovaných borců. Hned devět jich přitom získalo medaili, pětkrát byla zlatá za prvenství,“ konstatoval spokojený trenér Vojtěch Szilva.

Jak přesně čechovičtí zápasníci na domácí akci dopadli? 1. Patrik Lukovský (volný styl, kategorie C, váhová kategorie do 43 kilogramů), 2. Filip Jílek (volný styl, kategorie B, do 39 kg), 3. Oliver Dostál (volný styl, kategorie B, do 35 kg), 1. Adam Dvořák (volný styl, kategorie A, do 39 kg), 6. Damian Zeidler (volný styl, kategorie A, do 39 kg), 1. Filip Smrčka (volný styl, kategorie A, do 57 kg), 1. Bruno Tomšík (volný styl, kategorie A, do 63 kg), 3. Lukáš Slezáček (řecko-římský styl, mladší žáci, do 39 kg), 1. Lukáš Vávra (řecko-římský styl, mladší žáci, do 57 kg), 2. Chris Marek Dostál (řecko-římský styl, mladší žáci, do 63 kg).