Zápas Dobromilic s Brodkem u Prostějova nebyl jediný, který v tomto kole nebyl odehraný. Nedělní souboj v Nezamyslicích mezi Tištínem a Vícovem tak nejspíše skončí kontumací pro hostující mužstvo. Vše však bude muset nejprve prověřit Sportovně-technická komise OFS Prostějov.

Hrající kouč Tištína informace o neuskutečněném duelu potvrdil. „Od vedení se ke mně dostala zpráva během pátku, spousta kluků se kvůli zraněním a nějakým virózám omlouvala. Možné přeložení duelu pak řešilo vedení celku, takže k tomu vám víc nedokážu říct. Čekám, že přijde kontumace, a věřím, že na příští týden se už sejdeme na derby s Nezamyslicemi,“ prozradil Rudolf Návrat. S vedením klubu se pak redakci bohužel nepodařilo spojit.

Jak přesně bude tento nedohraný zápas vyřešen, zatím není jasné, podle slov sekretáře OFS Prostějov Petra Antoníčka to bude nyní záležet na STK. „Tištín se to snažil ještě v pátek odpoledne řešit, ale s Vícovem nedošlo k dohodě. Věc tak nyní půjde k STK a ta bude rozhodovat o dalším postupu,“ uvedl v neděli večer sekretář.

Ve Vícově tak po tomto týdnu bez zápasu řeší i možné další odložení, které požadují v Dobromilicích. „Je to složité. Přeci jen teď například dvě tři kola stát a pak zápasy dohrávat na těžkých terénech ve druhé polovině listopadu není ideální. Situace je teď opravdu složitá a budeme se snažit vyhovět, musí na to však sednout vedení klubu, takže nemohu předjímat nějaké závěry,“ doplnil kouč Vícova Miroslav Krutovský.