Také se chystáte na nákup nového kabátu nebo bundy na podzim a zimu? Pojďme se tedy podívat na to, co je nyní v módě. Jak je tomu už nějakou sezónu i tentokrát najdeme v módě široký výběr stylů kabátů a zimních bund. A věřte, že je z čeho vybírat.

 

Co se bude nosit v nadcházející sezóně a jaké módní trendy přinese? Hned z kraje můžeme začít barvami a nutno říct, že není potřeba vybírat z čistě podzimních odstínů. Letošní podzimní a zimní sezóna bude hrát všemi barvami. Kromě běžných podzimních tónů můžete bez obav vybírat i z výrazných nebo sytých barviček. Najdete tak odstíny syté žluté, zelené, růžové, červené, oranžové, světle modré, samozřejmě i klasika jako černá a bílá má své pevné místo. Velkým trendem jsou nyní metalické odstíny zlaté, černé, duhové, zelené, stříbrné a cokoliv, co vám bude připadat, že se bude lesknout jako disco koule. Ovšem tento styl se musí umět nosit, není pro každého. Najdeme však nepřeberné množství barev a stylů, že si vyberou určitě všichni.

Podzimním hitem jsou teď dlouhé, rovné a prošívané vesty. Nosit je můžete ke kalhotám, ale i k šatům a sukním. Pojďme ale k něčemu, co nás pořádně zahřeje, což jsou bundy a kabáty. K dispozici jsou jak klasické elegantní modely, které nikdy nezestárnou, tak rovné siluety kabátů a bund. Dále prvky jako kapsy velkých rozměrů, chlopně na rukávech, nabírané rukávy, rovné či extra široké rukávy, délky krátké či až po zem, střihy vypasované nebo zcela rovné až do extrémních over size velikostí. V kurzu jsou také bundy a kabáty, které působí jako kůže. Kdo má rád plyšové a ovečkové materiály, tak několik značek nabízí i tyto materiály. Místy můžou některé kabáty vypadat jako župany, ano, i to je teď móda. Ti výstřednější si mohou koupit kabáty a bundy s potisky i bez potisku nebo etno a indiánské kabáty.

Některé dámské bundy mohou připomínat mužské bundy, nosí se i džísky či manšestrové bundy s kožíškem uvnitř. Většinu kabátů lze nosit s jakýmikoliv kalhotami, ovšem u bund dávejme pozor, jaké kalhoty či sukni zvolíme, k bundám extravagantnějších trendů už je třeba důmyslně dbát i na výběr sukní nebo šatů, které pod ně zvolíme a jestli je vůbec zvolíme. Pořiďte si hlavně takovou bundu a kabát, ve kterém se budete cítit skvěle a který vás zahřeje.

 

Tematickou stranu nejen pro ženy přináší pondělní vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které je v prodeji od 18. října