Pět týmů, pět příběhů a pět způsobů, jak se porvat o body se soupeři. Který ale bude ten úspěšný? Večerník celý podzim sledoval vývoj zápasů a dění v týmech. Výsledkem je, že si troufáme tipovat, jak si týmy povedou na jaře. A i když věšteckou kouli nemáme, odhadujeme alespoň přibližně, na kterém místě nakonec skončí. Zde přinášíme náš tip. A hned na úvod řekněme dobrou zprávu: i když jsou i nyní dva týmy z Prostějovska na hraně, přesto věštíme, že ani jeden z nich nespadne níže a jeden naopak může jít a půjde výrazně nahoru!

NEJLÉPE ze všech týmů Prostějovska nakonec skončí trochu překvapivě Kostelec na Hané. Jeho výkony mají vzestupnou tendenci, tým má energii, a pokud nedělá zbytečné chyby, vyhrává. Dokonce v tabulce vyrovná i Čechovice. Nakonec tak skončí nejhůře třetí.

NEJHŮŘE se povede Plumlovu. Celek se trvale trápí s úzkým a stárnoucím kádrem, stejně tak s fyzičkou. Přesto však nakonec 1.A třídu udrží. A vyválčí konečné dvanácté místo. Žádná sláva, ale po tom podzimu, neberme to…

NEJLEPŠÍM střelcem se stane podle očekávání David Preisler, který se nakonec rovněž stane nejlepším snajprem soutěže. Už nyní má k tomu nakročeno velice slušně. Je spíš otázkou času, kdy se dostane na první místo.

NEJKVALITNĚJŠÍM mladíkem se ukáže být pravděpodobně Karel Fajstl. Záložník Plumlova se bude stále častěji prosazovat, a pokud si nenechá dávat zbytečné karty za klukoviny, nepochybně půjde ještě nahoru.

OČEKÁVANÉ UMÍSTĚNÍ

Kostelec na Hané       3. místo

Čechovice                  4. místo

Protivanov                  9. místo

Určice                        10. místo

Plumlov                     12. místo