Vážení čtenáři,

milé čtenářky,

jsme tu opět s dalším přídavkem nejčtenějšího regionálního periodika. Máme zde totiž konec června a před sebou letní prázdniny, pracovní dovolenky a s tím spojené nejrůznější radovánky. Začátek tohoto pro většinu populace nejpříjemnějšího období v roce je takřka každým rokem spojen právě s jednou milou a veskrze tradiční událostí, kterou je vydání speciálu s příznačným názvem BÁJEČNÉ LÉTO.

Další z bohaté série příloh PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku má splnit funkci osvěžení v tomto parném, ale navýsost báječném létě. A toto období naštěstí vůbec neodpovídá slovům klasika z legendárního filmu – tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným. Ne, vůbec ne, naopak!

Po dvouletém koronavirovém období se zdá, že letos proběhne vše bez sebemenších opatření, byť situace kolem nás se mění doslova každým okamžikem. Ale buďme optimisté! Zdá se, že po covidu-19 už naštěstí není skoro vidu ani slechu a my si můžeme dělat takřka, co chceme. Úplně všechno ale zase ne, nicméně pokud hodláme strávit opravdu příjemnou dovolenou, nemělo by nám ji nic pokazit nebo negativně ovlivnit.

Každopádně jsem v tuto chvíli tuze rád, že právě teď držíte v rukou již šesté letošní vydání speciální přílohy Večerníku, čímž zdatně opět naplňujeme náš tradiční závazek v podobě dvouciferného počtu svazků, zaměřených vždy na konkrétní odvětví, které dostáváte pravidelně zdarma.

Dnešní příloha má čtyřiadvacet stránek, na kterých najdete vše, co se léta týká. A velké poděkování míří při této příležitosti ke všem našim klientům, kteří se rozhodli právě prostřednictvím této přílohy prezentovat své služby čtenářům Večerníku.

Co říct závěrem? Snad jen, že vám přejeme krásně prožité léto, během kterého je podstatné zapomenout na každodenní povinnosti a starosti. Rodinné i pracovní. Uvidíte, že toto léto bude opravdu báječné.

A další přídavky už připravujeme na srpen i po celý zbytek letošního roku.

 

 Speciální příloha BÁJEČNÉ LÉTO je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vychází v pondělí 27. června