Letní kino v Mostkovicích rozjelo sezónu v polovině června českou pohádkou. Tentokrát sází však spíše na komedie. Tento pátek 1. července ve 21:30 hodin můžete zajít na Kurz manželské touhy a v sobotu 2. července ve stejný čas na Srdce na dlani. V obou případech byste se měli dobře pobavit.

V pátek se bude v mostkovickém letním kině promítat Kurz manželské touhy. „Film pro partnerské dvojice se smyslem pro humor. Pro ty, kteří chtějí po sobě spíš toužit než se láskou udusit, nebo rovnou uškrtit. V příběhu není protagonistou tygr na útěku, ale žena se sebeúctou,“ zní popis snímku. Budete sledovat pět manželských párů, které chtějí do svých životů vrátit touhu a vášeň. Přijedou proto do luxusního resortu na kurz ambiciózního párového terapeuta, který razí teorii, že partnerské štěstí stojí na maximální blízkosti obou partnerů, tzv. metodě pevného objetí. Hlavní hrdinka bude čelit tak dlouho výčitkám svého manžela, až ho jednou obejme nebezpečně pevně. A jak to celé dopadne, se musíte přijít podívat. V komedii uvidíte Vojtěcha Kotka, Jiřího Bartošku a další známé tváře.

V sobotu zase můžete zajít na komedii Srdce na dlani. „Láska se na věk nebo na místo neohlíží. Nikdy nevíme, kdy a kde nás potká. Můžeme se zamilovat ve školce, v důchodu, na ulici, v parku. Kdykoliv a kdekoliv.“ Láska zasáhne do života všech hrdinů a přinese jim naději a krásu, ale i komplikace a překážky, které budou muset s úsměvem a dobrou vůlí překonat. Ve filmu hrají Vladimír Polívka, Eliška Balzerová, Matouš Ruml, Bolek Polívka a další.

Vstupné na oba filmy činí 100 korun.