Od pátku do neděle se mohou těšit fanoušci na setkání netradičních strojů na Hradčanském mlýně. Kromě samotných strojů bude připraven i další zajímavý program a během víkendu se tak určitě nikdo nebude nudit.

V pátek do areálu zavítá host ze vzdáleného Japonska, který si připravil přednášku o různých motoristických lahůdkách, které během svých cest zažil. Po přednášce bude následovat koncert kapely DUB MUSIC Hard a Heavy Funk Groove Company.

Sobota nabídne tradiční přehlídku všech různých motocyklů i aut. Během dopoledne ještě proběhne i představení různých strojů a čas kolem oběda bude patřit různým soutěžím pro zpestření. Odpoledne proběhne pod taktovou Stanislava Pluka, nejsilnějšího muže České republiky, se kterým budete moci poměřit síly a od 17.00 hodiny povypráví Marek Slobodník své nejzajímavější vzpomínky a zážitky ze svých cest. Večerník program by měla opět zajistit kapela.

Neděle nabídne vydatnou snídani a postupný odjezd vozidel zpátky do svých domovin. Kromě bohatého programu nebude chybět ani dostatek piva i nealka pro řidiče a samozřejmostí jsou také dobroty z grilu.