Movember v Prostějově je zpátky. Po tříleté pauze, kterou způsobil covid, se tato akce vrací na scénu. Měsíc plný knírů pod hlavičkou týmu ProstěMov, který tvoří Adrian Černý a Jiří Zháněl, začne svou obnovenou premiérou už tuto sobotu, kdy se mohou návštěvníci těšit na úvodní party, která proběhne v prostorách Divadla Point a návštěvníci se mohou těšit na bohatý program. Vstupenky jsou stále k dispozici, tak s registrací neváhejte a navštivte stránky divadla.

 

„Moderování se ujme náš oblíbený Alda Procházka. Hudebně večerem provede Marek Soldán, kterého doplní DJs Cree Hodný, zlý a ošklivý. Na místě nebude chybět ukázka holení od barbershopu Naisy Gentleman. O občerstvení se postará prostějovská kavárna Canall společně s barem Poco Loco a Point BARem Divadla Point. Pitný režim uhlídá Open Wine. Zdravotní workshop i s pomůckami zajistí Loono,“ zvou pořadatelé z týmu ProstěMov Adrian Černý a Jiří Zháněl na bohatý doprovodný program.  

Listopad patří už tradičně akci Movember, již lze zařadit mezi charitativní akce při snaze získat finanční prostředky, ale zároveň zvýšit povědomí o zdravotní stránce mužů. Neodmyslitelně tak k předposlednímu měsíci v roce patří i kníry, jež zdobí řadu mužských tváří.

 

KDY: SOBOTA 4. LISTOPADU, 18:00 HODIN

KDE: DIVADLO POINT, HUSOVO NÁMĚSTÍ 91, PROSTĚJOV