Tento člověk musí být nemocný. Hodně. Koncem minulého roku jsme informovali o tom, že městský dům v ulici Marie Pujmanové 10 ve Vrahovicích má jeden opravdu hodně odporný problém: někdo uvnitř něj pravidelně močí na podlahu. V důsledku toho byla zem v prostoru zdejších schránek pořád mokrá. Domovní správa se zde rozhodla umístit kameru. A tak se stále unikající podivín přesunul jinam. A nejen to!

Něco podobného se opravdu jen tak nevidí. Lidský exkrement zanechaný přímo na chodbě objevili začátkem uplynulého týdne nájemníci bytového domu v ulici Marie Pujmanové. Při pohledu na něj se musel všem přítomným zvednout žaludek. „Je to šílené. Napřed nám někdo močil u schránek a teď asi ten samý člověk kadí na chodbě,“ ozvala se do redakce jedna z nájemkyň uvedeného domu, který má na starost Domovní správa Prostějov.

Ta začala opravdu nevídaný problém okamžitě řešit. „Za vším zřejmě stojí nějaké osobní půtky mezi nájemníky, máme už na někoho podezření, ale dokud nebude chycen při činu, nelze nikoho přímo obvinit. Proto jsem požádala všechny nájemníky, aby v případě, že si všimnou čehokoliv podezřelého, aby nás okamžitě upozornili a pomohli pachatele dopadnout. Jinak to nejde. Ulehčí tím život sobě, nám i paní uklízečce,“ reagovala Marie Hájková z Domovní správy. Zda se podaří nechutného vandala dopadnout, zůstává otázkou. Prostřednictvím nedávno umístěné kamery se zatím nikoho konkrétního přistihnout nepodařilo. „Pokud jej chytneme, bude následovat okamžitá výpověď,“ uzavřela rázně Marie Hájková.