Už čtvrtým dílem pokračuje tradiční seriál FOTBAL EXTRA, který se v rámci dlouhé zimní pauzy zaměřuje na pohled do jednotlivých týmů, jež v průběhu podzimní části sezóny 2023/2024 bojovaly ve svých soutěžích o co nejlepší umístění. Po prvotních souhrnech všech tabulek napříč muži, ženami i mládeží se tak už dostáváme ke konkrétním klubům a jako první přijde na řadu nováček v divizní soutěži z Kostelce na Hané, který se zde postupně zabydluje a po slabším vstupu se mu vydařila hlavně závěrečná část.

Podzimní souboje trvaly více než tři měsíce, které toho opět nabídly hodně. Nyní je čas zase trošku bilancovat. První, kdo přijde obsáhleji na paškál, je mužstvo Kostelce na Hané, které se po dvou postupech za sebou dostalo do divize. Svůj premiérový ročník nezačalo vůbec špatně. Poté však přišlo následné horší období, které se však povedlo včas zlomit a mužstvo se zatím drží mimo sestupové pásmo, i když do jarní části ještě vyhráno není. Co je však asi zásadní, tak je fakt, že si svěřenci kouče Keluce potvrdili, že i v rámci divize se mohou poměřit s každým sokem.

Po prvotním souhrnu mužských kategorií a žen, na které plynule navázala mládež, se tak nyní poprvé zaměříme právě na jeden z celků, divizí však zdaleka nekončíme. Po absolvování prvního bloku zimní přípravy přijde řeč ještě na Prostějov, ale do té doby budeme pokračovat směrem níže, následovat bude krajský přebor. Poté dostanou prostor i I. třídy a okresní soutěže, na což následně navážou i ženy. Ani v hluchém období bez ostrých zápasů tak o řadu informací nepřijdete.

 

Čtvrtý díl nové řady seriálu FOTBAL EXTRA zaměřený na působení Kostelce na Hané v divizi najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 4. prosince