Již tradičně Divadlo Point oslavilo polovinu divadelní sezóny celovečerním spektáklem, pro který se vžil název kabaret. Během téměř dvouhodinového sobotního večera soubor divadla představil nejrůznější talenty, kterými oplývá. Nechyběly tradiční komediální scénky, hudební čísla, stand-up výstupy či kouzelnické číslo.

 

„Každý kabaret, který v Pointu děláme, je neopakovatelný. Nikdo na začátku, kromě aktérů jednotlivých výstupů, netuší, jak bude celý večer vypadat. O to větší euforie vypukne, když se večer podaří, a to se dá zcela určitě říct o dnešním ‚půlení světel‘,“ zhodnotil Večerníku povedený večer produkční divadla Vítězslav Lužný.

Kromě známých tváří se plnému hledišti představily také vycházející hvězdy divadla. Většinu z nich je možné vidět v nových hrách Divadla Point jako Cesta kolem světa a Encyklopedie akčního filmu nebo nově ve dvou připravovaných představeních. „V dubnu chystáme novinku s názvem Jako naprostý šílenci a v květnu titul, jehož název zatím neprozradím, ať si necháme nějaké eso v rukávu,“ dodává s úsměvem Lužný.

Poslední novinkou, kterou před pár dny oznámil principál Aleš Procházka v České televizi, je zářijový festival Cirkus Wolker, který se bude odehrávat v cirkusovém šapitó přímo u divadla na Husově náměstí. Pro aktuální informace a program divadla sledujte web divadla a jeho sociální sítě.