Po několika měsících vládního zákazu pořádání kulturních akcí jsme se všichni dočkali a jedna atraktivní kulturní pobídka střídá druhou. Ke světlům reflektorů se mohla vrátit i legendární zpěvačka Helena Vondráčková s kapelou Charlie Band. A je to právě  hvězda české pop-music, která již v tomto týdnu navštíví Prostějov v rámci tour s příznačným názvem Vzhůru k výškám. Vstupenky na koncert jsou kapacitně omezené, ale pořád ještě v prodeji.

 

Helena Vondráčková se po roce vrací do Prostějova, tentokrát po neodehraném česko-slovenském turné Vzhůru k výškám. To mělo původně začít na jaře, ale kvůli zhoršující se zdravotní situaci bylo přeloženo na podzim. Název je inspirovaný stejnojmenným hitem z filmu S tebou mě baví svět.

Vondráčková během své padesátileté hudební kariéry nazpívala přes 1500 písní. Na koncertě, který se uskuteční v pátek 24. září od 19.00 hodin v Městském divadle v Prostějově, bezesporu zazní známé hity jako Dlouhá noc, Sladké mámení a spousta dalších. Fanoušci uslyší také písně z nejnovějšího alba Tvrdohlavá, na němž pracovala s producentem Karlem Maříkem. Vrcholem turné bude pražský koncert v Paláci Lucerna v neděli 19. prosince.

Vstupenky na prostějovský koncert jsou rozdělené podle cenových pásem. Přízemní sektor disponuje třemi kategoriemi podle vzdálenosti od pódia, a to v rozmezí od 590 až po 990 korun. Zakoupit je můžete stále ještě přes internetové stránky www.ticketportal.cz nebo web vondrackova.net.