Divadelní sezóna v Pointu dospěla do poloviny. A i v té následující se mohou návštěvníci těšit na velmi zajímavý program, který nabídne už v sobotu 25. února kabaret Půlení světel.

Chybět nebude rekapitulace posledních měsíců i představení, nastínění plánů do druhé poloviny letošní sezóny. Především ale diváky čeká notná dávka humoru, legrace i interakce.

Po dvou náročných sezónách, které silně ovlivnily vládní restrikce, se letos Divadlo Point vrátilo v plné parádě. V polovině sezóny tak nastává čas na bilancování toho, co se zatím událo, ale také na pozvání do druhé poloviny.

„Návštěvníci se mají opravdu na co těšit. Budeme se ohlížet za tím, co jsme už letos divákům nabídli, zároveň je také pozveme na události následující, které pilně připravujeme. Scházet nebudou ani písně, tanec a notná dávka legrace, protože humor léčí a potřebujeme ho všichni,“ zve návštěvníky divadla Vítězslav Lužný.

Při této příležitosti nebudou chybět známé tváře divadla, ani pozvaní hosté, kteří přijdou diskutovat o vybraných tématech.

 

KDY: SOBOTA 25. ÚNORA 2023, 19.00 HODIN

KDE: DIVADLO POINT, HUSOVO NÁMĚSTÍ 91, PROSTĚJOV