Gentlemanské chování ke svojí milé rozhodně nepředvedl šestatřicetiletý muž. Kvůli jeho řádění na jedné z prostějovských ubytoven museli minulé úterý zasahovat strážníci Městské policie Prostějov. Raubíř zřejmě pod vlivem alkoholu slovně i fyzicky napadl svoji družku, které při hádce dokonce natrhl ucho!

„V odpoledních hodinách úterý 21. září nejprve slovně a následně i fyzicky napadl šestatřicetiletý muž na ubytovně v Prostějově svou přítelkyni. Ženu rukou uhodil do hlavy a způsobil tržné poranění v oblasti ucha. Na adresu své družky nešetřil ani velmi vulgárními výrazy,“ popsal incident Petr Zapletal, tiskový mluvčí Městské policie Prostějov.

Dvaatřicetiletá žena měla následkem napadení modřinu pod pravým okem. „Lékařské ošetření ovšem odmítla a hlídce sdělila, že si zajde ke svému ošetřujícímu lékaři. Za přítomnosti strážníků si sbalila svoje věci a odešla,“ sdělil k následkům události Zapletal a pokračoval: „Hlídka ve spolupráci s recepční ubytovny zjistila také poškozené dveře uvnitř pokoje, které vedou do koupelny. Tam se žena schovala před agresivním přítelem, který je ve vzteku prokopnul. Škoda na dveřích byla vyčíslena na tři tisíce korun. Násilník je proto podezřelý z přestupku proti občanskému soužití a majetku. Hlídka vše zadokumentovala a oznámila správnímu orgánu k projednání,“ doplnil další podrobnosti mluvčí prostějovských strážníků.