Parádní okamžiky prožila prostějovská tenistka na začátku sezóny v tuniském Monastiru. Ještě na konci předchozího roku ovládla jeden turnaj ve čtyřhře a na stejném místě o týden později vyhrála debla i dvouhru na dalším podniku ITF s dotací patnáct tisíc dolarů.

„Je to bláznivé i krásné současně,“ vyznala se devatenáctiletá hráčka TK Agrofert, která si za titul připsala na konto deset bodů do žebříčku WTA a posune se na hranici páté světové stovky. „Věřím, že to tak půjde dál,“ přeje si Sisková.

Talentovaná tenistka ukázala ve finálovém utkání pevné nervy a velkou vnitřní sílu. S Belgičankou Amelií Van Impeovou prohrávala už 0:6 a 1:4, přesto dokázala srovnat krok. V rozhodující sadě pak v desáté hře za stavu 4:5 odvrátila mečbol a vyhrála 0:6, 6:4, 7:6. „Bylo to hodně těžké. Snažila jsem se udržet pozitivní myšlení. Šlo o poslední zápas, neměla jsem důvod se šetřit a nechala na kurtu všechny síly. Vyplatilo se,“ těšilo Siskovou, která získala druhý kariérní titul ze dvouhry. Ten první vybojovala loni ve španělské Palmanově.