Velký zájem mezi rekreačními tenisty TK Prostějov i celého regionu byl o 7. ročník Memoriálu Petra Langra ve čtyřhrách. K tradičnímu klání na závěr antukové sezóny se přihlásilo hned šestnáct dvojic, které v první fázi bojovaly o celkové vítězství v základních slupinách, aby vše rozsekla vyřazovací část turnaje. Kvůli velkému počtu zápasů se hrálo vždy na jeden set.

Z postupu v jednotlivých grupách se mohly těšit páry Reichstadter – Jančík a Krupička – Koryčánek ve skupině „A“, Skulník – Cetkovský a Omachlík – Petr z „béčka“, Husaříkovi a Kadlecovi ovládli partie v „C“-skupině a Šlambor s Krobotem plus Mráček s Jančíkem se radovali v „déčku“.

V play off pavouku následně došlo na nejedno překvaoení, aby se nakonec z vítězství v Memoriálu Petra Langra 2023 nakonec radovala dvojice Šlambor - Krobot, která v průběhu celého turnaje neprohrála jediný zápas. Ve finále přehrála pár Krupička - Koryčánek 6:2 a zaslouženě získala pohár pro vítěze. Třetí místo obsadili Kadlecovi, kteří si v duelu o bronz poradili po výsledku 6:4 s duem Mráček - Janíček. Na páté příčce skončili Reichstadter – Jančík, šestí byli Skulník s Cetkovským.

„Turnaj proběhl bez větších zádrhelů a jak je již při stoupající kvalitě neregistrovaných hráčů zvykem, hrál se parádní tenis. Myslím, že to byla důstojná vzpomínka na Petra Langra,“ konstatoval po závěrečném fiftýnu spokojeně Tomáš Cibulec, zástupce marketingové společnosti TK PLUS. Všechny boje se odehrály na prostějovských dvorcích NTC MORAVA Za Kosteleckou ulicí.