Tak pikantní a lechtivý případ policisté už dlouho neřešili. Sexuální choutky dohnaly staršího chlapíka na dámské záchodky na hlavním nádraží v Prostějově, když se za peníze domluvil s mnohem mladší ženou na tom, že ho uspokojí. Jakmile si však stáhl kalhoty, vypadla mu z kapsy peněženka. A bylo po sexu. Dívčina totiž nepozorovaně šrajtofli pohotově sebrala a ze záchodků utekla. Policisté záhy přišli na to, že stejná povětrnice má na svědomí také okradení mladé dívky z Prostějova. Okolnosti případu pak nabídly i další zajímavosti...

 

„Sexuálního uspokojení za peníze se počátkem tohoto měsíce zachtělo staršímu muži v Prostějově. Dohodl se proto se svou téměř o dvě dekády mladší známou a sešli se na dámských toaletách na vlakovém nádraží v Prostějově. Kalhoty stažené na půl žerdi byly příčinou toho, že z jejich kapsy na zem muži vypadla peněženka. Všimla si toho však jen sexuální pracovnice, která nezaváhala a peněženky se zmocnila. Poté se vymluvila na nevolnost a spěšně toalety opustila. Že přišel o peněženku, zjistil muž, až když také opustil záchodky. Ženu však už nezastihl,“ popsal pikantní případ František Kořínek, tiskový mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje pro Územní odbor Prostějov.

Vše se ale vyvíjelo i nadále, velice zajímavé bylo také pátrání po slečně, která využila příležitosti a bezpracně si pomohla k penězům. „S peněženkou starší muž přišel o finanční hotovost, osobní doklady a platební kartu. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu krádeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Že dáma známého nechtěla příliš poškodit, ale pouze toužila po snadném výdělku, se ukázalo v následujících dnech. Peněženku s kompletním obsahem, vyjma hotovosti sedmi set korun, totiž muži v místě bydliště vrátil posel, kterého s ní poslala,“ překvapil dále Kořínek. 

Stejnou ženu pak prostějovští policisté podezírají také z další krádeže. „Té se měla dopustit desátého dubna tohoto roku na osmnáctileté dívce v zahrádkářské oblasti Močidýlka v Prostějově. S dívkou se měla seznámit téhož dne u vlakového nádraží a poté s ní zůstat a několik hodin s ní trávit čas procházkami Prostějovem. Kolem dvaadvacáté hodiny si dívka potřebovala vyřídit telefonický hovor. Během toho jí však její nová známá telefon vytrhla z ruky a ponechala si ho. Ustanovit ji jako podezřelou z tohoto jednání se podařilo jen proto, že se dívce představila alespoň svou přezdívkou a díky osobní a místní znalosti bylo policistům hned jasné, komu přezdívka patří,“ konstatoval mluvčí prostějovské policie s tím, že k oběma skutkům se podezřelá přiznala. V případě odsouzení jí za uvedené jednání hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.