Trojnásobný Zlatý slavík a držitel mnoha ocenění Dalibor Janda vystoupí již tuto sobotu v prostějovském „Kasku“. Přijďte a zavzpomínejte společně s ním na jeho čtyři dekády úspěšného účinkování. Těšit se můžete na nestárnoucí hity a několik hostů. Megakoncert 40 LET NA PROFI SCÉNĚ startuje v 19.00 hodin.

V uplynulém roce oslavil Dalibor Janda výročí 40 let na profesionální hudební scéně. Pandemie covidu mu ale neumožnila turné k tomuto významnému jubileu uskutečnit, a tak se koncerty v Čechách, na Moravě i na Slovensku přesunuly až na letošní rok. Do Prostějova tento český zpěvák a skladatel přijede již tuto sobotu. „Bude to velký koncert, už jen, že se turné jmenuje Dalibor Janda, 40 let na scéně. Zazní zde všechny jeho největší hity, které pamatují starší, znají i ti mladší a dodnes se hrají v rádiích. Jako exkluzivní host vystoupí jeho dcera Jiřina Anna Jandová, ale i další hosté, které si pozval sám Dalibor. Ti budou ale jako překvapení,“ prozradil Večerníku Pavel Tichopádek z pořádající Agentury Atlantic. Zpěváka navíc doprovodí už jeho takřka kultovní kapela Prototyp.

Koncert bude velký nejen díky zpěvákovi, hvězdným hostům, ale i celkovému pojetí. „Scéna bude opravdu velkolepá. Těšit se můžete třeba na velké LED obrazovky či pořádné osvětlení. Výprava koncertu bude zkrátka velmi pompézní,“ slibuje Tichopádek.

A jak je to s lístky? „Lidé, kteří mají zakoupené vstupenky z loňského roku, zůstávají v platnosti. Centrální předprodej v cenové relaci od 650 do 750 korun nadále probíhá v Kavárně Avatarka nebo na internetovém portále sítě Ticketstream,“ vzkazuje organizátor.