Čínský horoskop 2024 přináší jen samá pozitiva. Vládnout nám bude Drak. Ten je považovaný za symbol radosti, štěstí, síly a lásky. Dá se tak očekávat poměrně pozitivní rok. Bude se dařit nejen nám osobně, ale i situace ve světě se začne zlepšovat. Staneme se svědky velkých změn a přelomových událostí.

Nastávající rok 2024 bude v čínském kalendáři patřit Drakovi. Ten je spojován s elementem ohně. V čínské astrologii je uctíván pro svou sílu, moudrost a úspěchy. Jeho energie je silná a přichází vše urovnat a dát věci do pořádku. Čínský horoskop 2024 dále uvádí, že Drak je považován za symbol transformace, růstu a hojnosti. Stejně tak se bude snažit urovnat veškeré nepříjemné a nedořešené záležitosti ve světě. Rok Draka je spojován i s elementem Dřeva. A právě Dřevo v čínské filozofii představuje nový začátek, růst a pokrok. Dřevo v kombinaci s dračím ohněm umí podnítit vášeň, kreativitu a inovaci. Co se stane, když dřevo zapálíte? Rozhoří se obrovským plamenem. A stejný potenciál bude mít v roce 2024 každý z nás.

Rok dřevěného Draka přichází jednou za 60 let. Čínský horoskop 2024 každému znamení předpovídá nové začátky, úspěchy a výzvy. Projekty, které byly u ledu, se konečně zase rozjedou a budeme mít více energie na to, abychom se popasovali s běžným životem. Drak je totiž znamením síly, energie a geniálních nápadů. Čínský horoskop 2024 tak právem předpovídá rok prosperity. V roce 2024 tak můžete koupit nový dům, odstartovat vysněné podnikání, pořídit si potomka… Díky vládě Draka by všechno mělo jít lehce a snadno.

Čínský horoskop 2024 je v poměrně velkém kontrastu s končící vládou vodního Zajíce. S ním odejde i klid, prokrastinace a naše touha „nechat věci plynout“. Budeme mít najednou chuť se do všeho pustit, všechno vyřešit. Nebudeme se bát riskovat, a to je dobře, neboť nám to může přinést jen zisk. A to ve všech oblastech našeho života. Budeme mít touhu podnikat a vymýšlet nové věci, učit se. Konečně bude čas na změny, které jsme dlouho odkládali. Vzhledem k tomu, že Drak miluje akci a produktivitu, začnou se najednou věci hýbat.

Drak nás nutí jít vpřed a v roce 2024 bude mnoho příležitostí, díky kterým bude možné udělat svět lepším místem. Nejnáročnějším měsícem v roce bude říjen. V tu dobu budeme mít chuť se vším skončit a nechat to být. Ucítíme obrovskou touhu po odpočinku a rozhodně bychom si v tu dobu měli oddychnout. Rok Draka upřednostňuje umělce a podnikatele. Ti se nebudou dívat nalevo ani napravo a půjdou si přímou cestou pro svoji „kořist“. Na co je však nutné dávat si v tomto roce pozor, je namyšlenost na naše úspěchy. Aby se nám nadále dařilo, je nutné hrát férovou hru a mít na všech stranách čisté účty.

Co bude nový rok znamenat pro náš region? V příštím roce by dle vyjádření města měly začít přípravné práce na stavbu nového bazénu. Otázkou ovšem je, jak si dračí oheň bude rozumět s vodou a zda se stavby v roce 2025 také dočkáme. Na rozdíl od plavců už mají své jisté fotbalisté. V létě nepochybně dojde na znovuotevření prostějovského fotbalového stadionu. Po rozsáhlé přestavbě na něm bude možné dál hrát druhou ligu. Zda k tomu bude připraven i adekvátní tým, se teprve uvidí. Nejen bruslit již bude určitě možné také v nové multifunkční hale v Konici. Naopak se dá očekávat, že ani dračí síla nezajistí, aby bylo možné koupat se v plumlovské přehradě bez problémů po celé léto, aniž by se v ní zhoršovala kvalita vody.