Podruhé čekal na ženy Prostějova souboj s lídrem soutěže ze Zlína, kde chtěly svěřenkyně kouče Pekaře předvést lepší výkon než v duelu prvním, a to se i povedlo. Přes řadu absencí odehrály více než vyrovnaný duel, ale na bodový zisk to ani tak nestačilo.

FC Zlín

1.SK Prostějov

3:1 (3:1)

Branky: 13. a 32. Illéšová, 37. Maholtová – 39. Daňková. Rozhodčí: Houžvička. Žluté karty: 65. Hrubá – 67. Kopečková. Diváků: 60.

Sestava Prostějova: Hrazdilová – Zahradníčková, Vykopalová, Zapletalová, Tanenbergerová – Halgašová, Pitáková, Keňová, Barešová – Kopečková, Daňková. Střídaly: Martinčíková, Milerová, Minxová, Vajdová. Trenér: David Pekař.

Hodnocení trenéra Prostějova Davida Pekaře: „I přes širokou marodku jsme se s dnešním utkáním poprali velice dobře. Přestože zápas nedopadl výsledkově dle našich představ, jednalo se o nejlepší výkon celého podzimu. Brzy jsme nastřelili břevno, soupeřky nám opětovaly a po pěti minutách se trefily do konstrukce branky zase ony. Bohužel se naším nedůrazem v defenzivě zbytečně obíráme o dobře rozjeté utkání a soupeřky jsme pustili do tříbrankového vedení. Stav se nám podařilo korigovat po krásně zahraném protiútoku a do druhého poločasu jsme šli s dvoubrankovou ztrátou. Ve druhém poločase jsme byli na hřišti lepším týmem a vytvářeli si daleko více šancí, které nám bohužel zastavila opět konstrukce branky. Během jedné akce se nám dokonce podařilo nastřelit břevno a hned z dorážky ještě tyč. V posledních 10 minutách utkání jsme zkusili i změnu rozestavení. Hrajeme na riziko, ovšem změnu stavu to nepřináší ani z jedné strany. Dnešní utkání sneslo přísnější měřítko z obou stran. Můžu jen pogratulovat soupeři a děvčatům poděkovat za předvedené výkony a plnění pokynů, které jsme si před utkáním stanovili.“