Už tuto neděli si opět přijdou na své milovníci skvělého jídla i řady netradičních pokrmů, které budou moci ochutnat v rámci další oblíbené akce Restaurant Day pořádané Okrašlovacím spolkem města Prostějova společně s Marky bazárkem. Tentokrát nabídne svou podzimní část. Na řadu dobrot nejen z evropské, ale i světové kuchyně tak budete moci zavítat do Národního domu, kde na vás budou čekat nejen uvedené pochoutky.

 

Nabídka bude stejně jako při předešlých akcích pestrá a na své si přijdou jak milovníci sladké, tak slané kuchyně, scházet nebude ani trocha exotiky. „Na stolech nalezneme nejen dobroty, které znají ochutnávači z pravidelných návštěv, jako jsou například tapas, španělské víno, tortilly, šlehačkové a domácí zákusky, makronky, nakládané sýry, domácí sirupy, miniburgery, vynikající domácí buchty, ale tentokrát se můžeme těšit i na bramboráky, cheesecaky, babiččiny lívanečky po staročesku, kremeše či kuřecí směs,“ prozradila Milada Sokolová, předsedkyně Okrašlovacího spolku města Prostějova.

Zájem o tuto akci je stále větší, a to jak z řady veřejnosti, tak prodávajících, kteří své produkty nabízejí. „Jsme velmi rádi, že obliba a přízeň této akce stále roste. Pochutnat si na řadě různých dobrot, ale i se třeba nechat inspirovat je pro řadu z nás to nejlepší vyústění tohoto podniku. Pevně věřím, že i nyní si v rámci podzimní akce užijeme spoustu skvělého jídla, ale také atmosféry. Všechny proto zvu na ochutnávku opravdu úžasných dobrot,“ doplnila Sokolová.

 

KDY: NEDĚLE 12. LISTOPADU, 11:00 - 13:00 HODIN

KDE: NÁRODNÍ DŮM, VOJÁČKOVO NÁMĚSTÍ 1, PROSTĚJOV