První listopadový týden je tady a s sebou přináší další ligové zápasy prostějovského hokejového eskáčka. Komu budou čelit mládežnické kategorie junioři, dorost, starší a mladší žáci v tomto týdnu? To se dočtete v následujících řádcích.

Juniorka v uplynulém týdnu žádný zápas neodehrála, zato v tomto týdnu ji čekají hned dva. V pátek od 18:00 hodin nastoupí v Opavě a v neděli se od 14:15 hodin představí na domácím ledě proti HK Nový Jičín.

Dorost z minulého „anglického týdne“ bral všech 9 bodů. O nadcházejícím víkendu sehrají dorostenci také dvě utkání. V sobotu od 16:15 hodin změří na prostějovském zimním stadionu síly s HC Brumov-Bylnice. Další den vyjedou do Rožnova pod Radhoštěm, kde se od 13:00 hodin utkají s tamními Černými vlky.

Ostatní tři žákovské kategorie mají na programu jediné utkání. Starší žáci a mladší žáci A budou mít na domácím ledě sobotního soupeře stejného, a tím je HC Olomouc. Starší žáci nastoupí do utkání ve 14:00 hodin a mladší žáci „A“ už v pravé poledne. Mladší žáci „B“ se v neděli vydají do Opavy, kde sehrají zápas od 13:45 hodin.