Ve velkou show se měl proměnit sobotní zápas Prostějova se Zlínem. Utkání se zprvu vyvíjelo lépe pro Zlín, který po první třetině vedl 3:0. A později dokonce 5:1. Jestřábi ale nic nevzdali a ve třetí třetině strhujícím závěrem vyrovnali. V prodloužení přečkali přesilovou hru soupeře, nakonec ale padli v nájezdech po šibenici Pospíšila. Prostějov – Zlín 5:6 po nájezdech.

Zprvu zápas nenabídl moc šancí. Více ze hry měl ale Prostějov. 7. minuta však přinesla první gól Zlína, kdy Denis Kindl z mezikruží zamířil do růžku. V 8. minutě měl obrovskou šanci po kombinaci Jansa, u tyče však neproměnil. Velkou šanci měl v půlce třetiny i Kysela. V 10. minutě už to ale bylo 0:2, když Gazda poslal Honejskovi, ten ujel obraně, vymíchal brankáře a dal branku. Hra poté ztratila na tempu a Jestřábi byli jako opaření. A přišel třetí gól, Šimon Fromel z úhlu proměnil. Následně Jestřábi vystřídali brankáře, kdy se do brány postavil Jan Přecechtěl, který prožil debut v Chance lize. Od druhé třetiny ale chytal znovu Josef Němeček.

Druhá třetina opět přistihla hráče domácích na puku. Jansa ani Přibyl však neskórovali. V půlce zápasu se ale Jestřábi dočkali, Poledna vystřelil od modré a z dorážky se prosadil Jiránek – 1:3. Dvě minuty na to ale při možném ofsajdu pokračovala kombinace hostí. Nakonec se k levé tyči prosadil Kubiš. Další dvě minuty nato navíc Zlín navýšil. Zcela nehlídaný Ondráček dostal zpoza tyče nahrávku a upravil už na 1:5. Mohlo být navíc ještě hůř, Gazda ale místo střely z první promáchl. V závěru třetiny měl dobrou střelu Burian, střela ani dorážky se však neujaly.

Ve třetí třetině se měly dít velké věci. Ve 44. minutě začal snahu o obrat Hašek. Šel si pro faul, následně měl z osy velkou šanci. Poté střílel Maruna a ve 46. minutě také z kruhu Jiránek, který už byl úspěšný – 2:5. A Prostějov střílel dál. V 54. minutě dostal hodně prostoru Malák, sjel si od modré čáry a proměnil. Minutu nato už to bylo jen o gól, Jáchym sáhl do nahození Jiránka a puk přistál za Hufem. Diváci si žádali vyrovnání. Vyloučení Kindla ještě nepotrestali, i když šance měli. Minutu a čtvrt před koncem se ale dočkali, když Burian udržel puk v mezikruží, našel Romana Vlacha a ten rozjásal stadion.

Jestřábi tak dostali puk do prodloužení. I v něm byli lepší, nicméně přišlo přísné vyloučení po zákroku Němečka. Nicméně, Jestřábi se ubránili a dál hrozili. Nakonec se ale utkání přelilo až do nájezdů. Jestřábi v nich neměli mušku, ze čtyř možností ani jednu nevyužili. Na straně hostí se však prosadil rodák Antonín Honejsek a následně také střelou do šibenice Tomáš Pospíšil. Z divokého utkání tak brali Jestřábi bod.