Na Obchodní akademii v Prostějově už nějaký čas vyvíjí své aktivity studentská firma HappyDoggo, která působí pod záštitou firmy JA Czech. Náplní činnosti šikovných mladých lidí je výroba ekologických hraček pro pejsky. A v krajské soutěži o nejzdařilejší firemní logo dominovala!

 

„Specializujeme se na výrobu eko hraček a prodej pamlsků pro psí miláčky. I přes špatné covidové období jsme měli tu čest se zapojit do mnohých soutěží. Například o JA top logo. Dali jsme si opravdu hodně záležet,“ svěřila se Večerníku Lucie Jakubcová, ředitelka studentské firmy HappyDoggo při Obchodní akademii Prostějov.  

Jak logo vznikalo? „Jelikož podporujeme nadaci Jezevčíci v nouzi v Olomouci, tak jsme použili jezevčíka a celkově se všechny barvy naší firmy pohybují v černé a červené,“ prozradila Jakubcová s tím, že v soutěži slavila úspěch. „Umístili jsme se na prvním místě za celý Olomoucký kraj! Tato zpráva nás velice potěšila, jelikož se můžeme podívat do Štrasburku do Evropského parlamentu. Je to pro nás velká čest,“ usmála se ředitelka studentské firmy HappyDoggo při Obchodní akademii Prostějov.

Nezbývá než studentům popřát další úspěch v celostátním kole soutěže o JA top logo.