Jak jistě víte, v měsíci dubnu jsme oslavili 10. výročí existence tematického Servisu pro ženy. Slavíme rádi s vámi, protože jen díky našim čtenářům se seriál těší takové oblibě. U příležitosti tohoto jubilea tak PROSTĚJOVSKÝ Večerník vyhlásil první ze soutěží o netradiční cenu, kterou jste mohli najít ve tištěných vydáních nejčtenějšího regionálního periodika i na www.vecernikpv.cz.

A protože klasických výher je všude dost, hlavním trumfem v tomto klání se stal oběd s naší redaktorkou, která vás po celých deset let provází nejen světem žen. Stačilo odpovědět na jednoduchou otázku, mít trochu štěstí při losování a kromě předplatného Večerníku na jeden rok plus dárkových předmětů nejčtenějšího regionálního periodika jste se mohli začít těšit na příjemně strávené chvilky po boku Anety Křížové. A to navíc v krásných prostorách restaurace Národního domu, případně v prosluněném poledni na přilehlé zahrádce.

Do jedinečné soutěže se hned v premiérovém dějství zapojilo několik desítek čtenářů, ve druhém kole byl zájem ještě větší a ani ve třetím klání nebyla o správné odpovědi nouze. Do slosování byli zařazeni ti, kteří ví, že „K Servisu pro ženy se připojil úspěšný projekt PROMĚNA IMAGE“, volit jste tedy museli za b). Třetím a šťastným výhercem se stala Pavlína Lišková z Prostějova.

Výherkyni gratulujeme a brzy bude informována o termínu slavnostního obědu i převzetí výhry. A již v příštím vydání Servisu pro ženy přineseme reportáž z prvního oběda s výherkyní a naší redaktorkou.

 

Tematickou stranu SERVIS PRO ŽENY můžete najít v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 14. června