Bojíte se rádi? Pak zavítejte tento pátek do letního kina na nádvoří prostějovského zámku. Kino METRO 70 si pro vás nachystalo hororový filmový kvíz a následné promítání kultovního filmu ze 70. let s titulem Vymítač ďábla.

Scéna letního kina v Prostějově nabízí návštěvníkům plno možností, jak se v průběhu prázdninových měsíců pobavit.

„Letos máme k dispozici více lokalit na pořádání letního kina, a i dramaturgicky k tomu přistupujeme maličko jinak než loni. Na premiérovém prostoru na velodromu nasazujeme velké divácké blockbustery. Aby to nebylo na jedno brdo, tak to na zámeckém nádvoří kombinujeme,“ řekla Barbora Kucsa Prágerová, ředitelka kina METRO 70.

Páteční večer bude v letním kině na zámku ve znamení hororů. Po delší době se uskuteční oblíbený filmový kvíz určený pro maximálně pětičlenné týmy. Od deseti hodin pak bude páteční program pokračovat promítáním hororu Vymítač ďábla, který byl vůbec jako první horor nominován na Oscara za nejlepší film. „V uplynulých letech jsme si už mnohokrát ověřili, že horory jsou v Prostějově velmi navštěvovaným žánrem. Abychom to trochu okořenili, tak k zakoupeným vstupenkám na film vždycky pro diváky vymýšlíme další akce. Kolega z kina v Boskovicích už roky a roky dělá filmové kvízy. Párkrát nám tady hostoval. Využijeme zase jeho ochoty a k filmu uděláme i tematický filmový kvíz,“ prozradila ředitelka.

 

KDY: PÁTEK 23. 7. 2021, 21:00 HODIN

KDE: ZÁMEK, PERNŠTÝNSKÉ NÁMĚSTÍ 176, PROSTĚJOV