A znovu eskáčko! Dnešní díl oblíbeného seriálu monitorujícího dění nejen v nejvyšších patrech fotbalu, ale zejména ve výkonnostních a amatérských soutěžích, si pro sebe uzmul jediný profesionální klub v regionu – účastník Fortuna:Národní ligy1.SK Prostějov. Je k tomu opodstatněný důvod. Už o víkendu má totiž druhá nejvyšší soutěž v ČR svým dohrávaným 13. kolem z podzimní části odstartovat. Pokud se tedy na poslední chvíli nezmění podmínky v souvislosti s vládními opatřeními. Zatím ale vše nasvědčuje tomu, že stejně jako Fortuna:ligy i její sestřička dostane zelenou.

Proto Večerník, jakožto mediální partner eskáčka, přispěchal se základním servisem před startem druhé poloviny sezóny F:NL 2020/2021. A není to od nás zdaleka všechno! Ještě podrobnější preview k jarním bojům pro vás připravujeme do příštího vydání, kde najdete například podrobné představení kádru a exkluzivní rozhovor se šéfem klubu Františkem Jurou.

Ale ani tak neopomeneme pokračovat v monitoringu mládežnických soutěží. Jubilejní dvacátý díl bude patřit hodnocení talentů právě eskáčka a již brzy zavítáme i do dalších míst prostějovského regionu.

Pohodlně se tedy usaďte a počtěte si další ohlédnutí za fotbalovým podzimem!

 

19. díl tematického seriálu FOTBAL EXTRA věnovaný 1.SK Prostějov najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 1. března