Hned dvě volejbalistky VK Prostějov v létě přestoupily k největším rivalkám do Olomouce. Zatímco blokařka Nikola Stümpelová strávila ve vékáčku pouze rok a bylo jí tudíž místními hráčkami odpuštěno, pro smečařku Lucii Novou neměly bývalé parťačky po tříletém společném působení zdaleka takové pochopení. A při nedávném derby v hale Sportcentra DDM PV na ní provedly pomstu!

Nejmenovaná prostějovská plejerka svedla pracovníka zdravotní agentury vyhodnocujícího předzápasové testy UP na koronavirus a během zpracovávání Lucčina odběrového vzorku jej sexuálně zaměstnala natolik, že výsledek Nové na covid-19 nebyl do začátku střetnutí znám.

Tím pádem někdejší hráčka VK nesměla do prestižního duelu zasáhnout a skončila sama v prázdném hledišti, s rouškou na obličeji odříznutá od ostatních. „Protože jsi nás opustila, tak teď budeš za trest na hanbě,“ přečetla si pak během mače SMS zprávu z neznámého čísla na svém mobilu.

Pointa tohoto konspiračního příběhu však nebyla pro domácí ženy příznivá. Olomoucké konkurentky totiž i bez své „odstraněné“ opory triumfovaly jasně 3:0. „Příště budeme muset vyřadit asi celou jejich základní sestavu,“ pobrekávaly po debaklu Prostějovanky.

 

Text je součástí silvetrovské přílohy,který slouží k pobavení,není tedy založen na skutečné události