Sobotní večer ve Společenském domě patřil tvrdší muzice, kterou si užily stovky fanoušků obou kapel, jež se na pódiu vystřídaly. Jako první v rámci turné Sudová přitažlivost dorazila stále oblíbenější česká kapela Trautenberk, která se v regionu objevila vůbec poprvé a jasně ukázala, že její fanouškovská základna je tady obrovská.

Krátce před dvaadvacátou hodinou pak zahájila své vystoupení dnes už legendární kapela Tři sestry, která všechny přítomné potěšila svými hity. Fanoušci v zaplněném sále si tak užili více než tři hodiny vynikající muziky, kterou umocnila skvělá atmosféra celého večera.

Společenský dům otevřel své brány už v 18.00 hodin a velmi brzy se prostory začaly plnit. K vidění byla celá řada fanoušků v oděvech svých oblíbenců a pro všechny byla k dispozici možnost zakoupení novinek. Po ozvučení se krátce před půl osmou večer na pódiu objevila první kapela večera, kterou byl Trautenberk. Všichni v sále si společně užili skvělou show. Fanoušci metalu byli u vytržení, a že se jich v Prostějově tentokrát sešlo opravdu hodně. I když je kapela ze Šumavy, nechyběl kromě Trautenberka ani Krakonoš, tedy „Pán hor“. 

Nesmírně jsem se těšil. Kapelu poslouchám už nějaký čas, má skvěle songy. Konečně jsme se jí dočkali i tady u nás, kam snad ještě ani nezavítala. Byla to bomba, akorát mám teda trošku vyřvané hlasivky,“ prozradil se smíchem fanoušek Tomáš, který dorazil v mikině své oblíbené kapely. Hodina a půl tvrdé muziky rozparádila přítomné, v sále se opravdu jen těžce hledalo místečko. Po vyžádaném přídavku se už začaly připravovat Tři sestry.

Fanoušci mezitím využili čas především na tekuté občerstvení a velmi si pochvalovali, že i přes takové množství lidí se netvoří velké fronty. „Obvykle to tu bývá velmi problematické s frontou, dostat se na řadu bylo téměř nereálné. Dnes je tu ale několik výčepů, vážně to jede. V tomto ohledu skvělá práce, jedinou menší kaňkou je trošku horší akustika, ale nejsme na žádném prostranství, a i tak si to tu neuvěřitelně užívám,“ doplnil další z návštěvníků Martin Nováček.

Před zmíněnou dvaadvacátou hodinou už bylo vše připraveno a na pódium dorazila parta okolo Lou Fanánka Hagena a rozjela to pěkně zostra. Zazněly největší hity kapely, které si dav vychutnával a společně s kapelou si je také zazpíval. Nechyběly ani pomalejší songy, které přinesly určitě uklidnění, ale z pódia se valil i tradiční tvrdší rock.

Sobotní večer plný skvělé muziky pod taktovkou Mamut Agency se nedal hodnotit jinak než pozitivně. Fanoušci obou kapel vytvořili parádní atmosféru a skvělé prostředí a jen stěží byste našli někoho zklamaného.