Již jedenáctý ročník akce Strom splněných přání  pořádá Okrašlovací spolek Prostějova ve spolupráci se spolkem Dobré místo pro život. Radost budete moci opět udělat dětem i seniorům z našeho regionu. V této chvíli jsou již dárky k rezervaci.

S nápadem obdarovat děti z dětských domovů dárkem, který si sami přejí, přišla předsedkyně občanského sdružení Dobré místo pro život, Věra Novotná. "Její nabídku, "inzerovat" dárky na jejich webu, jsme s potěšením přijali, letos spolupracujeme již po jedenácté. Dárky opět poputují dětem z Azylového centra Prostějov, dětem ze sociálních slabých rodin, o které pečuje SOS Kompas Prostějov, a Dětské domovy Plumlov a Konice," uvedla prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová.

Dárky, které můžete nyní věnovat, jsou vystaveny na https://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejov2022.

Krásné Vánoce můžete udělat opět i seniorům, i tentokrát z Domova Daliborka Prostějov, Domova pro seniory Jesenec, Domova seniorů Prostějov, Centra sociálních služeb Prostějov a Léčebny dlouhodobě nemocných Nemocnice Prostějov. „Oslovila jsem sociální pracovníky zmíněných institucí, aby nám v případě zájmu zaslali jméno, věk, název přání a fotografii či malůvku dárku, který si jejich svěřenec přeje,“ vypočítala Milada Sokolová.

Dárky, které může veřejnost věnovat, jsou vystaveny na internetových stránkách občanského sdružení Dobré místo pro život https://www.dobremistoprozivot.cz/…022. Tam je možné je zarezervovat a následně zakoupit. Zabalený dárek označený číslem můžete předat po předchozí domluvě pí Sokolové (tel. 603 218 887, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.), nebo poslat poštou na adresu: Okrašlovací spolek města Prostějova, o.s., Vrlova 7, 796 01 Prostějov.

„Dárky potřebujeme obdržet nejpozději v pátek 9. prosince 2022. Děkujeme,“ doplnila Milada Sokolová.