Konec března slibuje pro sportovní veřejnost na Prostějovsku opravdové hody. Prostějov je zkrátka městem sportu a opět to dokazuje. Výčet událostí, které nyní přichází, je totiž až neuvěřitelný. Po třech republikových šampionátech lukostřelců pokračuje ve zběsilém tempu i nadále.

Fanoušci se tak mohou těšit například na semifinále Chance ligy, do kterého se Prostějov dostal po dlouhých 19 letech, a i když jistotu postupu do play-off si zajistil, až v posledním kole nyní rozbalil naplno svůj potenciál. Ať už bude na druhé straně stát kdokoliv, parta kolem kouče Tottera má rozhodně šanci i na další historický milník.

Do toho odstartuje také play-off volejbalistkám vékáčka, které prokazují ke konci soutěže velmi dobrou formu. I ony by mohly čeřit vody, k čemuž jim také určitě pomůže podpora z hlediště.

V sobotu se uskuteční i další vrchol sezóny, jenž tentokrát čeká na korfbalisty, kteří budou chtít na své palubovce potvrdit vynikající sezónu a po základní části ovládnout i finálový souboj, poprvé v historii tak oslavit titul republikových šampionů.

Do toho se navíc už rozjedou také amatérské soutěže od krajské úrovně až po okresní přebor. Co víc by si tak sportovní fanoušek mohl přát. Na výběr je toho nyní opravdu hodně. Tak nezapomeňte vyrazit a podpořit barvy města, rozhodně to totiž budou potřebovat.