Hokejisté LHK Jestřábi Prostějov mají před sebou nyní individuální přípravu. A to ve stále nezveřejněném složení, klub posily a složení týmu nadále tají. Co už je naopak známé, to jsou soupeři do přípravných zápasů. A bude opět na co se těšit.

Jedná se totiž o kvalitní výběr. Předně to bude ostravská Poruba. Ambiciózní celek, který hovoří otevřeně o postupu do extraligy. Tým, který se snaží překročit svůj stín a hrát to, na co kvalitní kádr má. A navíc celek, v němž působí hned tři exprostějovští hráči – Jiří Klimíček, Ondřej Bláha a Dominik Hrníčko. To je rozhodně zajímavá vizitka.

Dalším sokem je Třebíč. Mužstvo z Vysočiny je tradičním soupeřem Jestřábů. Jak v 1. lize, tak během přípravných zápasů. Horáci pravidelně patří do lepší poloviny tabulky, v uplynulé sezóně byli dokonce druzí. Třebíčští jsou vždy kvalitním týmem, který zvládne potrápit kohokoli a až do letoška si držel stálé jádro mužstva.

Ani další soupeři přitom nejsou bez kvality, například Jastrzebie a Oswiecim patří mezi polské extraligové týmy. Navíc k těm nejlepším v celé zemi. Spekuluje se pak, že posledním soupeřem pro Jestřáby bude slovenská Dubnica.

Hokejisté se tak mají na co těšit. O jejich fanoušcích se to bohužel úplně říct nedá. Většinu zápasů jejich tým odehraje venku.