Podle astronomického kalendáře léto začne teprve zítra, ale na základě kalendáře přírodního i dle reálného počasí (navzdory častým výkyvům a bouřkám) je tady už docela dlouho. A čím hlouběji se do něj noříme, tím víc lákavých akcí pod širým nebem přináší. Včetně sportovních.

Všichni si je můžeme naplno vychutnávat o to intenzivněji, když nás nikterak neomezují dřívější restrikce v důsledku covidu. Do podzimu je ještě daleko a zatím netřeba řešit, jestli přijde, či nepřijde další vlna koronaviru, případně neudeří nějaká jiná hrozivá choroba.

Samozřejmě musí mít člověk i momentálně odolnost nenechat se příliš zdeptat spoustou jiných negativních faktorů ovlivňujících naše životy. Ano, nekončící válkou na Ukrajině počínaje a silnou ekonomickou krizí včetně extrémního zdražování všeho konče. Toto vše pro normální lidi fakt není žádná sranda.

Pokud tyto nepříjemné věci dokážete z hlavy aspoň na čas odfiltrovat, můžete si pak hezky užít něco pěkného se sportem. Jak aktivně coby účastník, tak pasivně v roli diváka. Nabídka čítá pro nejbližší týdny a měsíce hromadu atraktivních položek venku pod širákem. Jen si správně vybrat.