Jen krátký oddech slibuje podzim prostějovským lukostřelcům. Halová sezóna totiž volá. I po skončení venkovní části ročníku se už však dá říct, že se jednalo o historicky jeden z nejúspěšnějších roků oddílu.

Posuďte sami. Klubu se podařilo zorganizovat mistrovství České republiky přímo na náměstí. A s celou řadou medailí. Velmi úspěšné pro Lukostřelbu Prostějov byly vůbec veškeré domácí šampionáty ať už v halové, nebo terénní lukostřelbě. Klub byl opět mezi nejlepšími i v pohárovém umístění. A aby se nezapomnělo, také v reprezentaci se mnozí závodníci a závodnice z Prostějova ukazovali.

Klubu se ale dařilo i po stránce práce na zázemí. Dlouho očekávaná stavba, která střelcům slibuje větší komfort, začala.

Vyhlídky přitom nejsou vůbec špatné. Do mužů se dostal Michael Roba, jedna z nadějí prostějovské lukostřelby. Mezi nejlepší střelce republiky co do dlouhodobé formy patří Michal Hlahůlek. Skvěle se mezi ženami uvedla Eliška Novotná. A dalo by se pokračovat.

Lukostřelba Prostějov zkrátka má za sebou další velice úspěšný rok. Ovšem sezóna, ta vlastně střelcům pro jejich vytížení pomalu ani nekončí.